Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 225 rubinencs participen en el darrer taller d’elaboració de figures nadalenques reciclades El fred i el vent registrats el passat dissabte no va impedir que augmentés la participació respecte el primer taller. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Uns 225 rubinencs participen en el darrer taller d’elaboració de figures nadalenques reciclades

El fred i el vent registrats el passat dissabte no va impedir que augmentés la participació respecte el primer taller.
Aquest dissabte, 7 de novembre, es va celebrar el segon i darrer taller d’elaboració de figures nadalenques amb materials reciclats en el marc de la campanya “Fes teu el Nadal”. Més de 225 persones es van apropar a la plaça Pere Esmendia amb el passeig Francesc Macià per participar en el taller, tot i el fred i el vent que va bufar amb força durant tota la jornada.

Es van utilitzar uns 250 CD amb missatges diversos. Entre els més habituals hi ha els desitjos de la pau al món, felicitat i salut per a tothom, joguines per tots els infants… I com a desitjos més curiosos, la demanda que acabi la crisi, anar de viatge a algun lloc i temes relacionats amb la lliga de futbol.

El primer taller va tenir lloc el passat dissabte, 17 d’octubre, a la cruïlla dels carrers Francesc Macià amb la Creu. En aquella edició hi van participar uns 200 rubinencs i rubinenques de totes les edats.

Entre els dos tallers s’han elaborat un total de 5 plafons amb elements reciclats que engalanaran els carrers de Rubí durant el Nadal.

Per altra banda, ja han començat els tallers a les diferents associacions de veïns, casals de gent gran i escoles que hi participen en el projecte. Tots ells tenen de termini fins a finals de mes per finalitzar i lliurar les seves decoracions nadalenques amb elements reciclats.