Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 2000 joves participen en la sisena edició del Festival Mixing Colors Al ja tradicional concurs de grafit es va afegir un altre certamen de breakdance i un concert de hip-hop. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Uns 2000 joves participen en la sisena edició del Festival Mixing Colors

Al ja tradicional concurs de grafit es va afegir un altre certamen de breakdance i un concert de hip-hop.
Dissabte al matí, l’Escardívol i la carretera comarcal 1413 van reunir tots els ingredients per un autèntic festival de hip-hop. Es tractava de la sisena edició del Mixing Colors organitzat per la Regidoria de Joventut i amb la col·laboració dels col·lectius Step Factory Crew i Petados Crew. Al voltant de 2.000 joves van participar en aquest programa que es va desenvolupar des de les 10 del matí fins gairebé les 3 de la matinada.

A les 10 del matí, els 110 participants del cinquè concurs de grafits van començar les seves obres al mur de la carretera comarcal 1413. Els artistes, vinguts de localitats de tota Catalunya i d’arreu, van haver de suportar l’inclement sol durant vuit hores. Passat el termini establert al concurs, es van conèixer els guanyadors. A la modalitat individual els premis van anar a parar a:
  • Millor mur individual: Emak.
  • Millors lletres: Foham.
  • Millor dibuix: David L.
Per equips:
  • Tercer classificat: Nadie i Boca.
  • Segon classificat: Heifter, Kaele i Benito.
  • Primer classificat: Saturno, Sok i Rabodiga.

Simultàniament, a l’Escardívol es va celebrar la primera edició del concurs de breakdance. Hi havia seixanta inscrits, és a dir, vint grups de tres membres cadascú, que es van enfrontar en diversos “combats” de ball. El grup “Supercampeones Crew” format per Artist, Machi i Sagaz van portar-se el premi finalment.

El festival va concloure amb un concert del més pur hip-hop. El reputat grup rubinenc Gran Pueblo va obrir la vetllada que poc després tancaria l’actuació de Cookin Bananas, un projecte del que forma part Mucho Muchacho i els Cookin’soul.

Aquesta sisena edició del Festival Mixing Colors, que demostra l'empenta dels col·lectius rubinencs relacionats amb el món del hip-hop, s’emmarca dins del programa Estiu Jove que proposa la regidoria de Joventut.