Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 140 treballadors municipals es concentren en una nova jornada de 'divendres negre' Segons els sindicats, un 10% de la plantilla del consistori ja ha confirmat la seva assistència a la marxa a Madrid del proper 15 de setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Uns 140 treballadors municipals es concentren en una nova jornada de 'divendres negre'

Segons els sindicats, un 10% de la plantilla del consistori ja ha confirmat la seva assistència a la marxa a Madrid del proper 15 de setembre.
La incorporació de bona part de la plantilla municipal a la feina, després de les vacances d’estiu, ha possibilitat que el primer “divendres negre” del mes de setembre hagi estat més nombrós que els que s’han realitzat a l’agost. Prop de 140 treballadors del consistori s’han concentrat novament a la plaça de Pere Aguilera en defensa dels serveis públics.

La concentració, convocada pels sindicats CCOO i UGT, convida els treballadors municipals a mostrar el seu rebuig davant les retallades que s’estan produint en l’àmbit públic. Els empleats hi assisteixen vestits de negre “en senyal de dol pels serveis públics”.

Els sindicats han agraït una vegada més la participació dels treballadors en una nova jornada de “divendres negre” i els han tornat a recordar la possibilitat d’assistir a la marxa a Madrid que tindrà lloc el proper 15 de setembre en un dels busos que s’estan organitzant des de Rubí. A hores d’ara, un 10% de la plantilla municipal ja ha confirmat la seva assistència a la marxa.