Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unitat mòbil del Servei de Teleassistència Domiciliària a Rubí Aquest vehicle 4x4, equipat amb material sanitari, atendrà els 260 rubinencs usuaris d'aquest servei a casa seva quan la situació ho requereixi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unitat mòbil del Servei de Teleassistència Domiciliària a Rubí

Aquest vehicle 4x4, equipat amb material sanitari, atendrà els 260 rubinencs usuaris d'aquest servei a casa seva quan la situació ho requereixi.
Un total de 220 rubinencs i rubinenques, que actualment són usuaris del servei de teleassistència domiciliària, ja es poden beneficiar d’una unitat mòbil que ha posat en marxa la Diputació de Barcelona mitjançant l’empresa Segersa Televida.

Aquesta unitat mòbil, que a banda de Rubí també dóna cobertura als municipis de la comarca del Vallès Occidental, és un vehicle tot terreny 4x4 equipat amb material sanitari per tal d’atendre els usuaris als seus domicilis quan la situació ho requereixi. També realitza visites programades a tots els usuaris del servei per conèixer les seves necessitats i fer-les arribar als serveis socials de l’Ajuntament. La previsió és fer unes 40 visites que ja estan concertades amb els usuaris fins a finals de juliol.

Més informació