Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes obres de manteniment restringiran el trànsit al carrer Maximí Fornés Hi haurà dues línies d’autobusos urbans i una d’interurbans afectades durant el dijous 14 d’agost https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Unes obres de manteniment restringiran el trànsit al carrer Maximí Fornés

Hi haurà dues línies d’autobusos urbans i una d’interurbans afectades durant el dijous 14 d’agost
Durant el pròxim dijous 14 d’agost, unes obres de manteniment i reparació de tres embornals, que es troben en mal estat, al carrer Maximí Fornés afectaran al trànsit rodat pel tram comprés entre els carrers Montserrat i Sant Joan, tot i que els vehicles podran circular pel c. Montserrat.

Les obres afectaran la circulació de les línies de Rubibus 1 i 5, que hauran de ser desviades pel carrer Cadmo per tornar pel Pont de Sant Joan per agafar el recorregut habitual a la parada Sant Joan. A més, s’anul·laran les parades de l’Ajuntament, Doctor Guardiet i Maximí Fornés durant el dia. També estarà afectat el recorregut de l’interurbà B8 en sentit Sant Cugat, que anirà per la comarcal C-1413 i efectuarà parada a l’Escardívol.

La duració de les obres serà de 10.30 a 17.30 h, aproximadament, i aniran a càrrec de l’empresa SOREA, que senyalitzarà el desviament i el tall de trànsit a la zona afectada. Sorea és l’empresa concessionària del Servei Municipal de Clavegueram que, de forma puntual, realitza actuacions de curta durada per millorar la xarxa de clavegueram de la ciutat.