Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes obres a la xarxa de clavegueram al carrer Torrijos obliguen a tallar el trànsit al carrer Espoz i Mina Les obres, al carrer Torrijos, s'inicien el pròxim 22 de febrer i s'allargaran un mes. El tall a la cruïlla entre el carrer Espoz i Mina i Llobateras, com a conseqüència d'aquestes obres, està previst entre l'1 i el 5 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes obres a la xarxa de clavegueram al carrer Torrijos obliguen a tallar el trànsit al carrer Espoz i Mina

Les obres, al carrer Torrijos, s'inicien el pròxim 22 de febrer i s'allargaran un mes. El tall a la cruïlla entre el carrer Espoz i Mina i Llobateras, com a conseqüència d'aquestes obres, està previst entre l'1 i el 5 de març.
El proper dilluns 22 de febrer, SOREA iniciarà les obres de renovació de la xarxa de clavegueram del carrer Torrijos, en el tram comprès entre el passeig de la Riera i el carrer Poeta Virgili.

L’objectiu d’aquests treballs és millorar la xarxa existent per optimitzar el funcionament d’aquesta infraestructura. En aquest sentit, s’ampliarà el diàmetre de la canonada, substituint aquest tram de col·lector, que actualment té uns 300 mm de diàmetre, per un altre de 500 mm. En total, es renovaran 52 metres de col·lector. A més, es renovaran els pous de registre i les connexions a la xarxa.

La durada prevista de les obres és d’un mes. Durant aquest període de temps, el carrer Torrijos, entre el passeig de la Riera i el carrer Poeta Virgili, quedarà completament tallat a la circulació.

A mesura que avancin les obres en direcció a la plaça Salvador Allende es produiran altres afectacions al trànsit rodat de la ciutat. La més destacada és la que afectarà la cruïlla entre els carrers Espoz i Mina, Sant Joan i Llobateras, que quedarà tallada entre els dies 1 i 5 de març.

Malgrat aquestes obres, els conductors podran accedir al pàrquing del carrer Sant Sebastià des del carrer Sant Joan.