Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 90 persones participen a la jornada per augmentar el potencial comercial de les empreses La sessió va estar organitzada en col·laboració amb Cecot Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 90 persones participen a la jornada per augmentar el potencial comercial de les empreses

La sessió va estar organitzada en col·laboració amb Cecot Rubí.
Unes 90 persones van participar en la sessió “Vols vendre +?”, organitzada per l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí i la patronal Cecot Rubí, per tal de donar a conèixer als participants eines per augmentar el potencial comercial de les seves respectives empreses. Aquesta jornada és una de les propostes del cicle de formació per a empreses de la ciutat d’aquest any impulsat des del consistori rubinenc.

A la jornada, realitzada al Rubí + D dijous passat, els assistents van poder aprendre com potenciar la seva vessant comercial, conèixer algunes de les claus psicològiques que intervenen a l’hora d’establir relacions comercials, com aplicar les tècniques d’assertivitat i la intel·ligència emocional en aquests processos o quins són els termes i el vocabulari que arriben amb més fermesa als seus interlocutors en un procés de vendes, entre d’altres aspectes.