Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 80 persones participen en el primer dels espectacles familiars dels Diumenges al Castell El pròxim diumenge 17 d’abril “Jocs dansats de l’antic Egipte” permetrà als infants endinsar-se en el món de les danses egípcies. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 80 persones participen en el primer dels espectacles familiars dels Diumenges al Castell

El pròxim diumenge 17 d’abril “Jocs dansats de l’antic Egipte” permetrà als infants endinsar-se en el món de les danses egípcies.
Una vuitantena de persones, entre grans i petits, van participar diumenge en el primer espectacle familiar, Compte amb les bruixes!, que el Museu Municipal El Castell Ecomuseu Urbà organitza anualment, i que, en aquest cas, ha coincidit amb la Festa de la Primavera que s’ha fet a l’entorn del Castell durant tot el cap de setmana.

Aquest primer espectacle, durant el qual el públic assistent ha pogut conèixer a través dels contes el món de les bruixes amb la seva màgia, encanteris i bestioles, ha coincidit també amb l’exposició “Per bruixa i metzinera. La cacera de bruixes a Catalunya” del Museu d’Història de Catalunya, que encara es pot visitar fins al 10 d’abril al Museu Municipal i que s’adreça especialment al públic infantil.

El pròxim dels espectacles, “Jocs dansats de l’antic Egipte”, també està relacionat amb una altra exposició “Tutankamon. Imatges d’un tresor sota el desert egipci”, una mostra itinerant del Museu Egipci que es podrà visitar a partir del 15 d’abril al Castell. Aquesta activitat familiar permetrà als nens i nenes endinsar-se en el món de les danses egípcies a través del joc i l’expressió corporal el pròxim 17 d’abril a les 12 h.

Més informació.