Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 80 persones assisteixen a la conferència sobre el descobriment de la tomba de Tutankamon al Museu municipal Posteriorment, es va inaugurar l’exposició del Museu Egipci de Barcelona “Tutankamon. Imatges d’un tresor sota el desert egipci” que es podrà visitar fins al mes de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 80 persones assisteixen a la conferència sobre el descobriment de la tomba de Tutankamon al Museu municipal

Posteriorment, es va inaugurar l’exposició del Museu Egipci de Barcelona “Tutankamon. Imatges d’un tresor sota el desert egipci” que es podrà visitar fins al mes de juliol.
Unes 80 persones van assistir a la conferencia inaugural sobre el procés de la descoberta de la tomba de Tutankamon, a càrrec de Luís Manuel Gonzálvez, conservador del Museu Egipci de Barcelona, que es va fer abans de la inauguració de l’exposició “Tutankamon. Imatges d’un tresor sota el desert egipci”, una mostra itinerant del Museu Egipci de Barcelona que s’exposarà al Museu municipal Castell Ecomuseu Urbà de Rubí fins al 24 de juliol.

Durant la conferència, els participants van conèixer els passos que els descobridors de la tomba, Lord Carnarvon V i Howard Carte, van realitzar en el moment del descobriment de la tomba. L'exposició, orientada especialment al públic familiar i escolar, condueix d'una forma amena i didàctica als visitants per la història del descobriment de la tomba, alhora que inclou una maqueta de la tomba del faraó i una selecció de peces originals de l’Antic Egipte, entre les quals hi ha un sarcòfag.

L’horari d’obertura del Museu Municipal al públic és de dimarts a divendres, de 16 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h.