Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 6.000 persones passen per la nova zona esportiva del 25 de setembre Per a Carme Garcia aquest equipament fa més completa l’oferta per la pràctica de l’esport a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 6.000 persones passen per la nova zona esportiva del 25 de setembre

Per a Carme Garcia aquest equipament fa més completa l’oferta per la pràctica de l’esport a la ciutat.
El nou complex esportiu del 25 de Setembre s’ha presentat a la ciutat amb una jornada de portes obertes celebrada dissabte i si es tenen en compte les dades, la ciutat el va voler conèixer. Sis mil persones van passar durant aquesta jornada pel nou equipament que, segons l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia 'completa l’oferta esportiva a la ciutat facilitant que la gent es pugui mantenir en forma'.

Durant l’acte d’inauguració ningú es va oblidar de la data. Aquesta jornada va coincidir amb l’aniversari de la riada de 1962. El 25 de setembre és un barri on aquella desgràcia està molt present i per això va aparèixer als discursos dels responsables municipals i de les instal·lacions.

En tot cas, a banda del record, la jornada va ser més aviat de descobriments. David Meca, convidat d’honor a l’acte, va fer referència a la qualitat de l'equipament i va apel·lar a la seva experiència visitant centres arreu del món per assegurar que les instal·lacions compten amb les darreres incorporacions de maquinària per fitness. D’altra banda el nedador va recordar la importància de la pràctica esportiva. 'Només tenim un cor i un cos i qui no el cuida s'equivoca', va advertir.

Silvio Elías, president de Duet Sports, l’empresa que gestiona les instal·lacions, va afirmar: “És una instal·lació de ‘champions’. Es pot fer igual però no millor”. Elías va explicar que Duet Sports i l’Ajuntament han fet un esforç conjunt per aconseguir preus populars i va recordar als assistents que l’obertura d’aquest nou complex ha permès la creació de 50 llocs de feina.

L’alcaldessa per la seva part, després de visitar l’equipament, va tenir paraules d’agraïment pels veïns del barri, “pel seu suport” i, al temps que recordava l’oferta d’instal·lacions de la ciutat, va coincidir amb Meca en la importància de la pràctica esportiva per mantenir una bona salut.

Altres activitats

D’altra banda, l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va assistir durant la jornada de dissabte a dos actes més relacionats amb el barri del 25 de Setembre i amb el 48e aniversari de la riada. Mantenint l’esperit esportiu, Garcia va voler estar present a la presentació dels equips del Joventut 25 de Setembre, on es va realitzar un minut de silenci com a record luctuós dels fets de 1962 i especialment de les 800 persones que van perdre la vida aquell dia a la comarca. I, finalment, va assistir durant la nit a una trobada amb la gent gran del barri.