Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 500 propostes participen en el 25è Concurs de Màscares del Carnaval 2012 La màscara gegant amb totes les propostes es podrà veure a la Pista Francesc Calvo durant el Carnaval. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 500 propostes participen en el 25è Concurs de Màscares del Carnaval 2012

La màscara gegant amb totes les propostes es podrà veure a la Pista Francesc Calvo durant el Carnaval.
Al voltant d’unes 500 màscares realitzades per alumnes de les escoles públiques Montessori, Pau Casals, Mossèn Cinto Verdaguer, Rivo Rubeo, Teresa Altet, Torre de la Llebre i per famílies que les han portat directament participen en el 25è Concurs de Màscares de l'Escola d'Art i Disseny de Rubí amb motiu del Carnaval que se celebra a Rubí del 16 al 22 de febrer.
Aquest any EDRA ha elaborar una màscara gegant, que actua com a base, sobre la qual s'estan enganxant en les dues cares totes les màscares petites participants per tal d'acolorir-la. Aquesta màscara gegant estarà instal·lada en el vestíbul de l'Escardívol, des d’on viatjarà a finals de la setmana vinent fins a la Pista Francesc Calvo, on se celebraran alguns dels actes de la festa de Carnaval d’aquest any.

Com a novetat d’aquest any, el mateix dia que s’inaugura la mostra de màscares, Dijous Gras a les 19.30 h, però una mitja hora abans, es farà la presentació i estrena dels capgrossos de l’Escola d’Art, una colla de dimonis realitzats pels alumnes del grup de 13 a 17 anys dels tallers d’expressió plàstica de l’escola, que seran portats per nens i nenes del grup de 10 a 12 anys també alumnes dels mateixos tallers. Posteriorment es farà la inauguració de l'exposició i l'entrega dels guardons en la sala d'exposicions d’EDRA. L'acte estarà amenitzat per l'actuació del grup de percussió de l'Escola de Música Pere Burés.