Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 50 propostes culturals aproparan el món la lectura a la ciutadania amb motiu de Sant Jordi 2012 Les primeres, adreçades al públic infantil s'han fet coincidint amb el període de vacances de Setmana Santa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 50 propostes culturals aproparan el món la lectura a la ciutadania amb motiu de Sant Jordi 2012

Les primeres, adreçades al públic infantil s'han fet coincidint amb el període de vacances de Setmana Santa.
Fins a una quinzena d’activitats previstes per a infants de diverses edats de les quasi 50 propostes organitzades per l’Ajuntament de Rubí, en col·laboració amb entitats, llibreries i equipaments municipals de la ciutat, començaran amb el període festiu de Setmana Santa per apropar el món de la lectura als diversos públics amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi 2012.

El primer dels espais on es faran aquestes activitats serà l’Ateneu Municipal on la setmana vinent es faran tallers diversos, una sessió de jocs i intercanvi de llibres durant les tardes, de 17 a 20 h, tot i que els intercanvis de llibres es faran la resta de dilluns del mes, excepte el dilluns 9 d’abril per ser festiu.

També la Biblioteca és un dels punt on es faran activitats dintre d’aquest programa de Foment de la lectura, amb sessions d’hora del conte diverses, presentacions de llibres o el Concurs de Punts de Llibres amb el lema “La nostra riera” que es convocarà a partir del 10 d’abril, entre d’altres propostes.

Les activitats relacionades amb la Diada de Sant Jordi, que se celebra el dilluns 23 d’abril a diversos indrets de la ciutat i que compten amb la participació de diverses entitats de la ciutat i de llibreries locals, seran donades a conèixer pròximament.