Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 400 persones participen en els actes del Dia Internacional de les Dones a Rubí Avui l’alcaldessa de Rubí rebrà una visita de dones a l’Ajuntament de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 400 persones participen en els actes del Dia Internacional de les Dones a Rubí

Avui l’alcaldessa de Rubí rebrà una visita de dones a l’Ajuntament de la ciutat.
Unes 400 persones van participar ahir 8 de març en els actes organitzats per l’Ajuntament de Rubí per celebrar el Dia Internacional de les Dones 2009, que es van iniciar amb la I Trobada de Gegantes de la ciutat, la plantada de les gegantes de la ciutat Paula, Virgínia, Laia, Teresina, Lola, La Vella de Quaresma i la capgrossa Neus, i la passejada pels carrers de la ciutat.

Posteriorment, l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va llegir el Manifest de Dia Internacional de les Dones 2009 “Sumant per la Igualtat”, en un acte a la plaça de Catalunya en què van participar Maria Mas del PSC, Marta Ribas d’ICV-EUiA, Manuel Miranda del PP, Martí Pujol d’ERC, Andreu Hernández de CiU i Sergi Garcia d’ACR.

La jornada reivindicativa i festiva es va cloure amb la ballada de les gegantes a i un vermut popular posterior a la mateixa plaça.

D’altra banda, avui dilluns 9 de març a les 18 h, l’alcaldessa de Rubí rebrà a la sala de plens un grup de dones que visitaran l’Ajuntament de la nostra ciutat, dintre dels actes programats per commemorar aquesta data.

Més informació de les activitats del Dia Internacional de les Dones a la ciutat.