Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 400 persones participen a la 17a Bicicletada popular del Mercat Municipal de Rubí Aquesta ha estat l’activitat central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014, que té per lema Fem el carrer més nostre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Unes 400 persones participen a la 17a Bicicletada popular del Mercat Municipal de Rubí

Aquesta ha estat l’activitat central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014, que té per lema Fem el carrer més nostre

Aquest diumenge s’ha celebrat una nova edició de la Bicicletada popular del Mercat Municipal, una de les accions incloses a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014. Unes 400 persones han participat en aquesta activitat pensada per a tots els públics, amb un recorregut llarg d’uns 6 quilòmetres i un altre de més curt, d’uns 3 km.

El regidor de Comerç, Jaume Buscallà, ha donat el tret de sortida a la pedalada, que ha passat per carrers com Cervantes, l’avinguda de Francesc Macià o Monturiol, entre molts d’altres. La pluja ha respectat la cursa, tot i que la previsió meteorològica ha fet minvar el nombre de participants –inicialment hi havia uns 500 inscrits–. Només s’ha posat a ploure cap al final de l’activitat, quan membres de la Junta d’Adjudicataris repartien els diferents premis i feien el sorteig de regals.

La Bicicletada, que enguany ha arribat a la 17a edició, s’ha desenvolupat sense cap incidència.

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Aquesta ha estat l’activitat central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014, que s’ha celebrat del 22 al 29 de setembre sota el lema Fem el carrer més nostre.

A banda de la Bicicletada, Rubí també participa en aquesta Setmana amb l’adopció de tot un seguit de mesures permanents en l’àmbit de la mobilitat local, com ara la creació d’una xarxa de Camins escolars –inaugurada al maig–, l’ampliació de l’horari de tancament de l’illa de vianants, actuacions de millora a diverses parades de l’autobús urbà en el marc del Pla d’inversions 2014-2015, la rebaixada i ampliació de diverses voreres o l’eliminació de barreres arquitectòniques. Tot plegat, amb l’objectiu de contribuir al canvi del cotxe privat per mitjans de transport més respectuosos envers el medi ambient.