Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 4.500 persones omplen els carrers de la ciutat durant la rua de Carnaval 2012 Entre 15.000 i 18.000 persones van participar a la cercavila i les activitats infantils de diumenge. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 4.500 persones omplen els carrers de la ciutat durant la rua de Carnaval 2012

Entre 15.000 i 18.000 persones van participar a la cercavila i les activitats infantils de diumenge.
Unes 4.500 persones van seguir, tot i el fred de la jornada, la rua de Carnaval d’aquest any. En aquesta ocasió, la cercavila va comptar amb la participació de 26 comparses (tres més que el 2011), a banda d’altres grups espontanis que es van afegir a la cua i que, al no estar inscrits, no van participar al concurs de comparses de Carnestoltes.

El primer premi del certamen, valorat amb 700 euros, se’l va endur la comparsa “Tisores Vermelles”, gràcies a la seva disfressa reivindicativa sobre les retallades a l’àmbit sanitari. “Els barrufets no tenen fred” van aconseguir el segon premi, dotat amb 400 euros, mentre que els 200 euros del tercer premi se’ls van endur “Los payasos de ayer y de hoy”.

Unes 1.000 persones, entre membres de les comparses participants i públic, van seguir el concurs i el posterior lliurament de premis que, en aquesta ocasió, i amb l’objectiu de reduir costos, es van dur a terme a la pista Francesc Calvo, en comptes de realitzar-se a l’envelat que s’instal·lava tradicionalment a la plaça de Salvador Allende.

El Ball de Carnaval, que també es va organitzar a la pista Francesc Calvo, va comptar amb un flux constant de públic durant tota la nit. Unes 5.000 persones, especialment joves d’entre 14 i 18 anys, van participar en aquesta activitat, a càrrec de la discoteca Carpes Chic.

Matinal infantil
Diumenge al matí, entre 15.000 i 18.000 persones van participar a les diferents activitats infantils programades.

Un total de 16 comparses (un parell més que el 2011) es van inscriure a la rua infantil de Carnaval. Entre 8.000 i 9.000 persones es van concentrar a la Rambla del Ferrocarril, el punt final de la cercavila. I a la plaça del Doctor Guardiet, unes 4.000 persones més van participar en alguna de les activitats que es van organitzar: un circuit de cotxes antics, un altre circuit de karts a pedals i la pintada de la sardina de Carnaval.