Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 4.000 persones omplen els carrers de la ciutat durant la rua de Carnaval 2010 A la rambla del Ferrocarril es van aplegar unes 3000 persones en les diferents activitats organitzades el Matí de Carnaval. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 4.000 persones omplen els carrers de la ciutat durant la rua de Carnaval 2010

A la rambla del Ferrocarril es van aplegar unes 3000 persones en les diferents activitats organitzades el Matí de Carnaval.
Unes 4000 persones van seguir, tot i el fred de la jornada, la rua de Carnaval amb la cercavila de les 20 comparses participants en el Concurs de Comparses de Carnaval 2010, que va ser guanyat per la comparsa Societat Gripada, un grup disfressat de virus de la grip que va rebre els 800 € del primer premi. Les Bombolles de Can Txafó, disfressats de bombolles de cava, i un Vi de nassos, disfressats de raïm blanc, van guanyar el 2n i 3r premi, respectivament, dotats amb 500 i 250 €. Unes 500 persones van seguir el concurs i el posterior lliurament dels premis a l’envelat instal·lat a la plaça Salvador Allende.

El jurat, integrat per Mariona Checa del grup de teatre Esbarjo, Miquel Méndez, fotògraf i artista, guanyador del concurs de Festa Major 2008, i Xavier Espinola, artista local, va valorar el conjunt del col·lectiu, l’ambient musical, l’espontaneïtat, la creativitat del vestuari, la relació amb la temàtica proposada, el suport d’elements com vehicles, carrosses, etc. i el grup que va ser més crític amb els esdeveniments actuals, com establien les bases del concurs.

Pel que fa a la Rua infantil de diumenge al matí, van ser 9 les comparses que van participar, que també van estar seguides per nombrosos ciutadans i ciutadanes al llarg del seu recorregut fins a arribar a la rambla del Ferrocarril, on es van fer les actuacions finals i hi havia instal·lats els inflables pels infants i l’activitat Eco-xocs. Al voltant d’unes 9.000 persones van participar en les diferents propostes d’aquesta festa matinal.