Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 200 persones planten un centenar de pins, roures i alzines durant el Dia de l’arbre autòcton L’alcaldessa ha estat una de les persones que ha participat a l’11ª edició d’aquesta activitat, que s’ha dut a terme al bosc de Ca n’Oriol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 200 persones planten un centenar de pins, roures i alzines durant el Dia de l’arbre autòcton

L’alcaldessa ha estat una de les persones que ha participat a l’11ª edició d’aquesta activitat, que s’ha dut a terme al bosc de Ca n’Oriol.
Més de 200 rubinencs i rubinenques, entre ells l’alcaldessa, Carme García, i els regidors de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, i d’Espai Públic, Belén Meneses, van participar a l’11 plantada del Dia de l’arbre autòcton. La jornada es va celebrar al bosc de Ca n’Oriol, en un terrenys ubicats al darrere de l’IES l’Estatut.

Al llarg de tot el matí, els participants van plantar prop d’un centenar d’arbres autòctons petits. Concretament, es van fixar una vintena de pins pinyoners d’entre 1 i 1,25 metres d’alçada, prop d'una quarantena de roures d’entre 80 cm i 1 metre i prop d'una quarantena més d’alzines de la mateixa alçada. També es van col·locar unes 75 arbustives de sotabosc.

Els participants també van plantar diferents glans en bosses de plàstic que, d’aquí a un parell o tres d’anys, ja es podran trasplantar al seu emplaçament definitiu. Mentrestant, aquests glans es cuidaran al viver municipal.

Amb aquesta plantada popular, els participants han contribuït a la reforestació del bosc de Ca n’Oriol, augmentant la repoblació d’espècies vegetals. Com és habitual, tots els assistents a l’11ª plantada del Dia de l’Arbre van rebre un diploma de participació.