Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 150 persones es llancen a la piscina de Can Rosés per recaptar fons pels malalts d’esclerosi múltiple A Rubí s’han aconseguit uns 385 euros en el marc de la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 150 persones es llancen a la piscina de Can Rosés per recaptar fons pels malalts d’esclerosi múltiple

A Rubí s’han aconseguit uns 385 euros en el marc de la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.
Diumenge al migdia, 143 persones es van llençar de forma simultània a la piscina municipal de Can Rosés en el marc de la celebració del “ Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Es tracta d’una campanya que, des del 1994, organitza la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de recaptar diners per lluitar contra aquesta malaltia del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal. En aquesta ocasió hi han participat 620 piscines de tota Catalunya, entre elles la del Centre Esportiu Municipal 25 de Setembre, que era la primera vegada que col·laborava amb aquesta iniciativa, i la de Can Rosés.

A banda de la tradicional remullada col·lectiva, diverses persones van estar nedant a les dues piscines rubinenques en el marc d’aquesta campanya.

Pel que fa a la quantitat econòmica aconseguida, entre la venda de materials diversos (tovalloles de bany, samarretes, bosses i moneders amb la imatge de la campanya d’aquest any) i els donatius en metàl·lic, la xifra ha arribat a un total de 384,15 euros. Aquesta recaptació es destinarà a fomentar la investigació científica, millorar l’atenció dels afectats i sensibilitzar la societat respecte el problema que representa aquesta malaltia.