Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena de persones aprenen tècniques per guanyar hores a la jornada laboral gràcies a l’OSE L’Oficina de Serveis a l’Empresa organitzarà, el proper 18 de desembre, la cloenda de la segona edició del projecte Quadre de comandament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una vintena de persones aprenen tècniques per guanyar hores a la jornada laboral gràcies a l’OSE

L’Oficina de Serveis a l’Empresa organitzarà, el proper 18 de desembre, la cloenda de la segona edició del projecte Quadre de comandament.
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ha organitzat aquest dimecres la jornada “Gestió del propi temps”. L’acte, al qual hi han assistit 18 emprenedors i empresaris, s’ha dut a terme a l’edifici Rubí+D.

En el transcurs de la sessió, els assistents han après eines i mètodes per organitzar millor el seu temps i guanyar hores a la jornada laboral. El ponent, Jaume Amill, de Daleph, ha parlat de la importància de la planificació de la jornada, de com guanyar eficiència estructurant les activitats a realitzar, de com gestionar les interrupcions cada vegada més freqüents (correus electrònics, trucades telefòniques, visites no esperades...) i de la importància de saber prioritzar les tasques diferenciant entre allò que és important i allò que és urgent.

Durant la sessió, que ha combinat una part teòrica i casos pràctics, els participants han pogut aportar exemples i casuístiques que han servit per amenitzar la jornada, alhora que han fet molt més tangibles els aspectes que s’han tractat.

Propera jornada
El proper dimarts, 18 de desembre, l’OSE organitza la cloenda de la segona edició del projecte “Quadre de comandament – condueix la teva empresa”. A partir de les 10h, a l’edifici Rubí+D, els assistents podran assistir a una taula d’experiències amb les empreses participants al projecte per posar en comú els resultats obtinguts amb la implantació del quadre de comandament i els canvis que han generat en la gestió de l’empresa.

Les ponents de la jornada seran Eulàlia Balaña, economista, experta en estudis de mercat, màrqueting, vendes i processos i gerent d’EBCCE; i Lourdes Pérez, experta en gestió econòmica financera, direcció estratègica i habilitats organitzatives i gerent d’Educaemotions. Com sempre, per assistir a la sessió cal inscriure’s, de manera gratuïta, a www.rubiempresa.net.