Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena d’espectacles passaran pel Teatre Municipal La Sala fins a finals d’any Les entrades per la pròxima programació, que comença després de l’estiu, es posen a la venda a partir del setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una vintena d’espectacles passaran pel Teatre Municipal La Sala fins a finals d’any

Les entrades per la pròxima programació, que comença després de l’estiu, es posen a la venda a partir del setembre.
L’Ajuntament de Rubí esta acabant d’ultimar la programació d’espectacles del darrer trimestre de l’any que es podrà veure al Teatre Municipal La Sala. Fins a una vintena d’obres teatrals, concerts musicals i espectacles tradicionals, que es donaran a conèixer el pròxim mes de setembre, entre els quals hi haurà alguns espectacles molt coneguts, com Smiley, una història d’amor de la Cia Flyhart, amb Ramon Pujol i Albert Triola, estrenada fa uns mesos a Barcelona amb molt bona acollida per part del públic, que es podrà veure al novembre; Sigue con nosotros amb Berto Romero, a l’octubre; o els concerts musicals de D’Callaos amb un acústic i els Boleros de Moncho al mes de novembre.

La programació, que s’iniciarà el 21 de setembre amb Paradís de la Cia. Divinas que porta un espectacle musical per pobles i ciutats, inclou també espectacles d’arrel tradicional com “90 anys de l’Esbart Dansaire de Rubí” que es podrà veure al novembre, un homenatge de companyies teatrals de Rubí al centenari de Salvador Espriu, o el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra.

Les entrades per als espectacles es podran començar adquirir a partir del mes de setembre pel canals habituals: al teatre cada divendres de 18 a 21 h (excepte festius i espectacles familiars), el dia de la representació a les taquilles una hora abans de la funció, a Internet www.telentrada.com, a les oficines de Catalunya Caixa i al telèfon de Telentrada 902 10 12 12.