Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena d’empreses participen en la cloenda del Projecte Quadre de comandament de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí Les empreses rubinenques que han participat al projecte han rebut l’eina multimèdia per poder elaborar el seu propi quadre de comandament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una vintena d’empreses participen en la cloenda del Projecte Quadre de comandament de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí

Les empreses rubinenques que han participat al projecte han rebut l’eina multimèdia per poder elaborar el seu propi quadre de comandament.
Un total de 23 empreses han participat en l’acte de cloenda del Projecte Quadre de comandament que l’l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha realitzat durant tot aquest any entre les petites i mitjanes empreses (pimes) de la ciutat que s’han inscrit al projecte, subvencionat per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

El Quadre de comandament ha estat adreçat a les pimes rubinenques interessades en millorar la seva gestió i ha permès implantar una aplicació informàtica que facilita la visualització dels indicadors més importants per gestionar l’empresa. Durant les sessions que s’han fet, les empreses han comptat amb un assessor personal que els ha ajudat a identificar els indicadors de gestió més adequats per a cada empresa i a elaborar, implantar i controlar aquests indicadors amb una aplicació informàtica que proporciona, alhora, propostes de millora d’aspectes concrets.

En l’acte de cloenda, a més d’assistir a la presentació dels resultats del Projecte “Quadre de comandament” entre les empreses de la ciutat, aquestes han rebut l’eina multimèdia perquè puguin dissenyar el seu propi quadre de comandament i aplicar-lo a les seves necessitats empresarials.