Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena d’empresaris participen en una jornada sobre el món de les vendes organitzada per l’OSE La sessió s’ha adreçat a professionals que volen millorar les seves capacitats per vendre els productes o serveis de la seva empresa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una trentena d’empresaris participen en una jornada sobre el món de les vendes organitzada per l’OSE

La sessió s’ha adreçat a professionals que volen millorar les seves capacitats per vendre els productes o serveis de la seva empresa.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat la jornada “La venda, un estat d’ànim personal”. La sessió, que ha comptat amb l’assistència de 31 persones, s’ha adreçat a aquells empresaris i professionals que volen millorar les seves capacitats a l’hora de vendre productes o serveis i, d’aquesta manera, poder complir els objectius de vendes de la seva empresa.

La ponent, Mª Àngels Herrero, experta en direcció de recursos humans i fundadora de Keyfactors Consultoria, ha motivat els assistents a la jornada amb una metodologia totalment diferent a la que s’utilitza en les sessions tradicionals sobre com augmentar les vendes. Herrero ha creat dinàmiques per parelles i grups que, drets, havien de simular vendre diferents productes o serveis. Mª Àngels Herrero ha explicat als assistents que cal captivar els clients a través de l’estudi de les seves necessitats i establir una relació emocional per motivar la venda.

La propera jornada organitzada per l’OSE, que tindrà lloc el 7 de juny, serà conduïda per Sandra Cordone, consultora en màrqueting i tecnologia, que explicarà “Tres maneres de captar clients amb poc pressupost”.