Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena d’emprenedors i professionals assisteixen a la nova jornada organitzada per l’OSE Els participants han après a fer un estudi de mercat de les seves pròpies idees de negoci. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una trentena d’emprenedors i professionals assisteixen a la nova jornada organitzada per l’OSE

Els participants han après a fer un estudi de mercat de les seves pròpies idees de negoci.
Aquest dimarts, l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat una nova sessió formativa per a emprenedors. Sota el títol “Com fer un estudi de mercat de la teva idea de negoci”, una trentena de professionals han pogut conèixer les claus per poder fer un estudi de mercat i, així, comprovar la viabilitat dels seus projectes i idees empresarials.

La jornada ha anat a càrrec d’Eulàlia Balañà, gerent d’EBCCE i experta en estudis de mercat, màrqueting i vendes.

Coaching i cooperació empresarial
Paral·lelament, l’OSE també ha organitzat una altra jornada aquest dijous sobre “Coaching i cooperació empresarial”. Aquesta sessió s’adreça a aquelles empreses i professionals que volen compartir experiències, dificultats i inquietuds per obrir noves expectatives i trobar-hi solucions. Ara per ara ja hi ha 27 persones inscrites.

Durant la jornada, dirigida per Aurora Renalias, entrenadora (coach) personal i executiva i directora del centre ISARA, s’utilitzarà una metodologia diferent a la emprada en la resta de sessions: els assistents, asseguts per grups, plantejaran un problema o dificultat i la resta del grup, dirigits per la coach, buscaran possibilitats i altres expectatives per solucionar-ho.

La jornada “Coaching i cooperació empresarial” tindrà lloc aquest dijous, 17 de maig, a partir de les 9:30h, a l’auditori de l’edifici Rubí+D.