Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una setantena d'usuàries del Servei de Joventut i Dona es troben a l'Ateneu La reunió ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa i de la regidora d’Emancipació Juvenil i Polítiques d’Igualtat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una setantena d'usuàries del Servei de Joventut i Dona es troben a l'Ateneu

La reunió ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa i de la regidora d’Emancipació Juvenil i Polítiques d’Igualtat
Una setantena de rubinenques que han participat a les activitats del Servei de Joventut i Dona s’han donat cita aquest dimecres a la tarda a l’Ateneu per donar la benvinguda a les festes nadalenques i acomiadar el 2013. La trobada, de caràcter informal, ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Carme García Lores, i de la regidora d’Emancipació Juvenil i Polítiques d’Igualtat, Belén Meneses.

La màxima responsable municipal ha destacat la feina que es realitza des del Servei de Joventut i Dona, i l’esforç que ha fet l’Ajuntament per mantenir aquesta àrea malgrat la conjuntura econòmica desfavorable. L’alcaldessa també ha posat l’accent en la importància de treballar la problemàtica de la violència de gènere i la igualtat des de diferents àmbits, parant especial atenció en el col·lectiu dels joves.

Durant la trobada, les dones assistents han pogut expressar les seves opinions, inquietuds i necessitats. Entre d’altres, han manifestat el seu interès per la prevenció de la violència de gènere i la promoció de la igualtat entre el jovent, alhora que han advocat per la utilització d’un llenguatge no sexista als mitjans de comunicació.

La convocatòria d’aquest dimecres ha reunit participants de diferents activitats del Servei de Joventut i Dona, com per exemple els Taller d’autoprotecció i defensa personal per a dones organitzats conjuntament amb la Policia Local, els grups de ioga o les trobades mensuals de dones. Les usuàries han fet en general una valoració positiva de les diferents propostes, tot destacant que els proporcionen un espai d’interrelació i de lleure.