Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una setantena d’activitats diverses per viure l'estiu a la ciutat Joves, infants, famílies i adults podran gaudir de tallers, cinema, contes en anglès, música i exposicions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una setantena d’activitats diverses per viure l'estiu a la ciutat

Joves, infants, famílies i adults podran gaudir de tallers, cinema, contes en anglès, música i exposicions.
Cinefòrums i sessions de patinatge per a joves, concerts i cinema històric per a adults i hores del conte en anglès i taller familiars per als infants són algunes de les més de 70 activitats que l’Ajuntament de Rubí organitza aquest estiu per totes les persones que passin aquest període a la ciutat.

Les activitats, que han començat aquesta mateixa setmana, amb una sessió del conte en anglès a la Biblioteca, que es repetirà cada dimecres a la tarda, i l’inici dels tastets d’estiu a l’Ateneu, uns tallers amb diverses propostes lúdiques que s’adrecen als adults durant la setmana i a les famílies els caps de setmana, s’organitzen de forma majoritària a les tardes a partir de les 18 h en diversos equipaments de la ciutat.

La biblioteca municipal i l’Ateneu són els dos espais que acolliran de forma majoritària les activitats infantils dimecres, dijous i dissabte; mentre que Torre Bassas i el parc de patinatge seran els espais pels joves, pels qual també la biblioteca organitzarà sessions de cinefòrum amb clàssics del cinema.
Pels adults, els equipaments que organitzaran activitats seran bàsicament l’Ateneu, amb xerrades, tallers i nits de jazz, i el pati del Museu Municipal Castell que oferirà un cicle de cinema històric les nits de dijous a partir de la setmana vinent durant aquest mes.

D’altra banda, algunes places de la ciutat seran l’escenari d’un torneig de ping-pong que organitzen algunes associacions de veïns de la ciutat que s’inicia dilluns vinent a Les Torres i que tindrà la final el dilluns 29 de juliol a la plaça Figueras.

“Qualsevol nit pot sortir el sol”

Una activitat que s’organitza aquest estiu per primera vegada a la ciutat és la 1a. Nit oberta, el pròxim 19 de juliol a partir de les 21 h, durant la qual els carrers del centre es convertiran en una gran revetlla dels comerços rubinencs que obriran les seves portes fins a la mitjanit. A més, hi haurà activitats musicals i d’animació per tal de crear un passeig continu que connecti tots els establiments i obriran els espais culturals del centre: el Museu Vallhonrat, la Sala d’exposicions Unnim i el Punt d’Informació de l’Antiga Estació, on es podrà jugar al Memory de la ciutat.

El programa “Rubí, L’estiu a ciutat”, organitzat de forma transversal entre els diversos serveis del consistori, dona resposta a una demanda del ple municipal que va reclamar una programació conjunta que recollís totes les activitats culturals i de lleure que s’organitzen per a aquests mesos d’estiu a la ciutat.