Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una seixantena de persones s'inscriuen a la passejada teatralitzada d'aquest diumenge El recorregut s’inspira en la novel·la “Una villa, una vida, una historia que contar” de l’autora rubinenca Gracia Pérez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una seixantena de persones s'inscriuen a la passejada teatralitzada d'aquest diumenge

El recorregut s’inspira en la novel·la “Una villa, una vida, una historia que contar” de l’autora rubinenca Gracia Pérez
La regidoria d’Identitat i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat per aquest diumenge 27 d’abril una passejada teatralitzada per diversos punts d’interès del Rubí de la primera meitat del segle XX. El recorregut s’inspira en la darrera novel·la de l’autora local Gracia Pérez, Una villa, una vida, una historia que contar, i serà guiat per la mateixa escriptora i per l’historiador Eduard Puigventós. A més, actors de la companyia Va de Teatre representaran durant la passejada alguns dels personatges principals del llibre de Pérez.

Una seixantena de persones s’han apuntat a l’activitat, exhaurint totes les places disponibles. L’itinerari, de tres hores de durada, partirà a les 10 h de l’antic Bullidor (actual plaça de la Sardana), per després recórrer les places del Doctor Guardiet i Catalunya, els carrers Xile i Llobateras, la plaça Aurora (actual plaça Clavé), el carrer Prim, la plaça Pearson i el Celler.

Al llarg de la passejada, emmarcada en el programa d’activitats de Sant Jordi 2014, s’abordaran diversos temes relacionats amb la història de Rubí. Entre d’altres, es parlarà del canvi del món rural a l’industrial, de la República, de la Guerra civil, de la Rierada del 1962 o del “desarrollismo” franquista.