Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una seixantena d’alumnes d’edRA participen al concurs “Tants caps...” que premia el millor barret dissenyat per un d’ells La proposta està organitzada per l’Associació d’alumnes i exalumnes de l’escola i la firma de teixits Gratacós. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una seixantena d’alumnes d’edRA participen al concurs “Tants caps...” que premia el millor barret dissenyat per un d’ells

La proposta està organitzada per l’Associació d’alumnes i exalumnes de l’escola i la firma de teixits Gratacós.
Una seixantena d’alumnes de Serigrafia, Introducció al disseny i Interiorisme de l’Escola d’Art i Disseny edRA participaran en el concurs “Tants caps...”, que consisteix en la creació d’una estructura/barret amb materials diversos, reciclats o inusuals. La proposta, organitzada per l’Associació d’alumnes i exalumnes +e d’edRa i la històrica firma familiar de teixits exclusius Gratacós, pretén fomentar la creativitat entre els alumnes en el marc de la 4a Setmana del Barret, impulsada per aquest comerç, que se celebra entre el 10 i el 15 d’abril, i per la convocatòria de la Passejada amb barret, que tindrà lloc per desè any consecutiu a la Rambla Catalunya/Diagonal de Barcelona el proper dia 27 d’abril amb les obres seleccionades.

L’Escola escollirà entre 10 i 15 de les obres presentades pels alumnes participants i un jurat composat per professionals del mon de la moda com Eloy Valero (Blogger de Signé Privé), Charo Mora (Revista Yo Dona) i Carole Touati (Web Lelook), es reunirà a la Botiga Gratacós de Barcelona entre el 9 i el 10 d’abril per escollir l’obra guanyadora. El barret guanyador obtindrà un premi de 500 euros i tots els barrets seleccionats estaran exposats a l’aparador de la botiga del passeig de Gràcia a partir del dia 5 d’abril.

Setmana del barret

La Setmana del Barret és un esdeveniment que té per finalitat donar a conèixer un ofici artístic i artesanal: el dels barretaires, i aprofitant aquesta cita, joves artistes i noms consagrats d’aquest sector de la moda es trobaran a la Botiga Gratacós (Pg. de Gràcia, 110, Barcelona) per mostrar i personalitzar les seves creacions més recents. Aquest any la temàtica de la Setmana del Barret serà l’oscaritzada pel·lícula ”The Artist”. La Passejada amb barret del diumenge 27 d’abril, que dona així la benvinguda a la primavera, tanca les activitats organitzades relacionades amb aquest esdeveniment.