Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una resolució judicial obliga l’Ajuntament a cobrir la senyalització de restricció de pas al camí d’Ullastrell L’empresa TMA Grupo F. Sánchez SL va sol·licitar aquesta mesura cautelar a l’hora d’interposar recurs contra l’aplicació del decret dictat pel consistori. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una resolució judicial obliga l’Ajuntament a cobrir la senyalització de restricció de pas al camí d’Ullastrell

L’empresa TMA Grupo F. Sánchez SL va sol·licitar aquesta mesura cautelar a l’hora d’interposar recurs contra l’aplicació del decret dictat pel consistori.
L’Ajuntament de Rubí cobrirà la senyalització que va instal·lar a principis de juliol i que restringia el pas de camions amb una longitud superior als 12 metres pel camí d’Ullastrell, deixant sense efecte, de manera temporal, aquesta prohibició.

L’empresa TMA Grupo F. Sánchez SL va interposar un recurs contenciós administratiu contra el decret de 10 de juliol de 2012 que acordava aquesta restricció de trànsit. En la tramitació del recurs, i amb caràcter previ, l’empresa va sol·licitar al jutjat l’adopció de mesures cautelars consistents en la suspensió de l’aplicació del decret. El jutjat, mitjançant una resolució datada el 26 de novembre de 2012, ha estimat la sol·licitud de la mercantil TMA i ha acordat la suspensió del decret.

Aquestes mesures cautelars tenen caràcter provisional fins que no es dicti sentència i, com ha explicat la regidora d’Espai Públic, Obra Pública i Mobilitat, Belén Meneses, “no suposen un pronunciament sobre el fons de la qüestió, és a dir, si la restricció és o no ajustada a dret”. I és que aquesta qüestió es discuteix en el recurs principal, no en les cautelars.

L’Ajuntament de Rubí, per la seva banda, interposarà un recurs d’apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra la resolució del jutjat.