Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quinzena d’empresaris aprenen a 'controlar' el consum elèctric de la mà de l’OSE La sessió ha estat conduïda per Esteve Maneja, de Lavola Consultoria, i César Belmonte, de Delta Dore. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una quinzena d’empresaris aprenen a 'controlar' el consum elèctric de la mà de l’OSE

La sessió ha estat conduïda per Esteve Maneja, de Lavola Consultoria, i César Belmonte, de Delta Dore.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat una nova sessió formativa adreçada a aquelles empreses que volen optimitzar la contractació elèctrica per reduir costos i millorar la competitivitat de la seva companyia. Sota el títol “La factura elèctrica, com reduir-la?”, una quinzena d’empresaris han assistit a aquesta sessió, dirigida per Esteve Maneja, de Lavola Consultoria, i César Belmonte, de l'empresa rubinenca Delta Dore.

Maneja ha explicat als assistents com s’ha de llegir la factura elèctrica, com buscar l'estalvi econòmic, com aplicar aquest estalvi a l’empresa i diversos consells d'eficiència energètica, que permeten reduir l’import de la factura. Per la seva banda, Belmonte ha donat informació sobre la majoria d'aparells que hi ha al mercat per controlar i mesurar el consum d'energia.

Entre les firmes que han participat en aquesta jornada destaquen Electrotècnica BJC, Ruffini, Maxima Technologies, Vicente Torns i ThyssenKrupp, entre d’altres.