Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una pilona automàtica limitarà l’accés de vehicles no autoritzats a la zona 3 de l’illa de vianants Aquest mecanisme es posarà en funcionament un cop finalitzin els treballs d’enderroc i d’urbanització del carrer de la Riera. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una pilona automàtica limitarà l’accés de vehicles no autoritzats a la zona 3 de l’illa de vianants

Aquest mecanisme es posarà en funcionament un cop finalitzin els treballs d’enderroc i d’urbanització del carrer de la Riera.
Per garantir la restricció d’entrada de vehicles als carrers de la Riera, de Montserrat i de Sant Sebastià (que formen part de la zona 3 de l’illa de vianants), s’ha instal·lat una pilona automàtica a la confluència entre els carrers de la Riera i de Santa Llúcia. Aquest mecanisme limitarà l’entrada a aquesta zona només a vehicles amb autorització. La velocitat de circulació màxima autoritzada a l'interior de l’illa de vianants, recordem, és de 10 Km/h.

La nova pilona entrarà en funcionament un cop finalitzin les obres d’enderroc i d’urbanització del carrer de la Riera. A partir d’aquest moment, i per poder accedir a aquesta zona, serà necessari fer servir el comandament que s’està lliurant als veïns, que permetrà baixar la pilona. Paral·lelament, els vehicles autoritzats hauran de portar visible el distintiu corresponent.

Els veïns que encara no disposin d’aquest comandament i de l’adhesiu poden sol·licitar-los a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del c/ Narcís Menard, 13-17. Si un usuari canvi de vehicle ho ha notificar al Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Rubí, ubicat a la carretera de Terrassa, 116.