Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una persona en estat greu després de precipitar-se a la riera des del pont de Cova Solera La policia local va procedir a tallar al trànsit el pont de Cova Solera entre les 17.30 i les 19.15 h per tal de facilitar la presència dels equips de rescat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una persona en estat greu després de precipitar-se a la riera des del pont de Cova Solera

La policia local va procedir a tallar al trànsit el pont de Cova Solera entre les 17.30 i les 19.15 h per tal de facilitar la presència dels equips de rescat.
Ahir dijous, cap a les 17.30 h, un ciutadà va alertar la policia local de Rubí després d’observar que una persona s’havia precipitat a la riera des del pont de Cova Solera.

Sis dotacions de la policia es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets i es va donar l’avís també als diferents serveis assistencials, bombers i Mossos d’Esquadra. Els bombers es van encarregar de dur a terme el rescat del veí de Rubí de 38 anys que respon a les inicials JCRP, mentre es feien esforços per donar-li assistència i estabilitzar-lo. Per tal de facilitar la presència de totes les unitats presents al lloc dels fets, la policia local va procedir a tallar el trànsit al pont de Cova Solera.

Cap a les 19 h, els bombers van aconseguir rescatar-lo i assistir-lo en una de les ambulàncies. Poc després va ser traslladada a l’hospital Mútua de Terrassa. Un quart d’hora més tard, a les 19.15 h, es va restablir el trànsit de vehicles.

En aquests moments continua ingressat a l’hospital en estat greu i encara es desconeixen les causes que van motivar la caiguda.