Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una mostra de poesia visual inaugura la temporada d’exposicions de l’Antiga Estació L’artista Àlex Monfort apropa “Transformacions” a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una mostra de poesia visual inaugura la temporada d’exposicions de l’Antiga Estació

L’artista Àlex Monfort apropa “Transformacions” a la ciutat.
La mostra de poesia visual “Transformacions”, que s’inaugurarà el pròxim 19 de gener a les 19.30 h a la Sala d’exposicions Antiga Estació, és la proposta expositiva amb què aquest equipament municipal comença la seva programació per al 2012.

L’exposició de l’artista terrassenc Àlex Monfort, que ha participat en diverses mostres col•lectives al llarg de l’any passat, recull tot un seguit de peces de diferent format, com fotomuntatges, grafismes i poemes objecte, que es pleguen al servei de la importància del missatge, en un exercici de simplicitat i precisió, sense renunciar però a una mirada estètica molt personal.

La mostra “Transformacions” proposa una mirada reflexiva del nostre món quotidià amb l’objectiu de sorprendre’ns, provocar o suggerir, que consisteix en descontextualitzar els objectes creant analogies, metàfores i paradoxes, fent participar l’espectador del joc creatiu.

Canvi horari visites

A partir de la inauguració d’aquesta mostra, l’horari d’obertura de l’Antiga Estació canviarà ja que es podran visitar les exposicions programades els dijous i divendres de 17.30 a 20.30 h i els dissabtes d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h, mentre que romandrà tancada de dilluns a dimecres i els diumenges i festius.