Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una mostra d’objectes quotidians reinventats s’exposa a l’Espai Antiga Estació '1R 2R 3R 100% ARtCo' es podrà visitar del 4 al 28 d’abril en aquest equipament municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una mostra d’objectes quotidians reinventats s’exposa a l’Espai Antiga Estació

'1R 2R 3R 100% ARtCo' es podrà visitar del 4 al 28 d’abril en aquest equipament municipal.
Una vintena de peces quotidianes, com cadires, tauletes o potes reconvertides en làmpades, unides per composar un recorregut simbòlic per les diferents estances que hi ha en una llar, és la proposta expositiva de l’Espai l’Antiga Estació durant el mes d’abril. L’exposició “1R 2R 3R, 100% ARtCO” en la qual es mostren objectes i mobles en desús o abandonats que a mà de les seves creadores prenen una segona vida com a objectes d’us diari o com a peça decorativa s’inaugura el pròxim 4 d’abril a l’Antiga Estació.

Presentada per l’Escola-taller de Restauració d'Art i Antiguitats (ARtCo) de Sant Cugat que es dedica a reciclar, restaurar i reinventar mobles i objectes abandonats o oblidats, de dècades passades, proporcionant-los una nova utilitat. Cadascuna de les peces, que es podran veure fins al 28 d’abril, té una personalitat pròpia creada a partir de la sensibilitat i l’entusiasme de les persones que les han reconvertit, experimentant amb teixits, colors, estampats i tècniques diverses, gràcies a les quals els nous objectes esdevenen peces úniques i irrepetibles.

“1R 2R 3R, 100% ARtCO” es podrà veure del 4 al 28 d'abril del 2013 a l’Espai Expositiu Municipal Antiga Estació, c. Historiador Serra, s/n, de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 h i dissabtes de 10 a 13.30 h.