Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Una mirada de narices' guanya el concurs de cartells pel Carnaval 2010 Fins al pròxim 1 de febrer està obert el termini per inscriure’s al Concurs de Comparses de Carnaval 2010. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

'Una mirada de narices' guanya el concurs de cartells pel Carnaval 2010

Fins al pròxim 1 de febrer està obert el termini per inscriure’s al Concurs de Comparses de Carnaval 2010.
El cartell titulat “Una mirada de narices”, dissenyat per Héctor Pisa d’Osca, ha estat escollit com a guanyador pel jurat del Concurs de Cartells del Carnaval 2010, que se celebrarà a la ciutat de l’11 al 17 de febrer, i s’ha endut els 750 € amb què està dotat aquest guardó.

En aquesta edició s’han presentat un total de 26 propostes al concurs, algunes de les quals han arribat d’arreu de Catalunya, com Banyoles, Barcelona, Tarragona, Girona, i altres d’altres comunitats com Navarra i Osca. L’any passat es van presentar 17 treballs.

Convocat el Concurs de Comparses de Carnaval

D’altra banda, fins al pròxim 1 de febrer està obert el termini per inscriure’s al Concurs de Comparses de Carnaval per poder participar en la Rua del dissabte de Carnaval i en el concurs de comparses que se celebraran el pròxim 13 de febrer de 2010.

Per poder participar, s’ha d’ésser un col•lectiu format com a mínim per 5 persones i els premis, que el jurat atorgarà al primer, segon i tercer classificats, seran de 800 €, 500 € i 250 € respectivament, sobre els quals es practicaran les retencions fiscals que corresponguin.

El jurat premiarà les comparses participants en base a diversos criteris com el conjunt del col•lectiu, l’ambient musical, l’espontaneïtat, la creativitat del vestuari, la relació amb la temàtica proposada, el suport d’elements com vehicles, o el grup més crític amb els esdeveniments actuals.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 1 de febrer de 2010 a les 14 h a qualsevol de les Oficines d'Atenció al Ciutadà (Centre: Dr. Robert, 19, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i de 16 a 19 h i dissabtes de 9 a 13 h, i Les Torres: rambleta Joan Miró, s/n (davant edifici Rubí + D), de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i de 16 a 19 h).