Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una fuita de gas va provocar ahir el desallotjament de les 150 persones que es trobaven a la piscina de Can Rosés La incidència, que va quedar resolta ahir nit, també va deixar sense subministrament de gas a 914 abonants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una fuita de gas va provocar ahir el desallotjament de les 150 persones que es trobaven a la piscina de Can Rosés

La incidència, que va quedar resolta ahir nit, també va deixar sense subministrament de gas a 914 abonants
A les 18.30 h d’ahir a la tarda una excavadora va trencar, per accident, una canalització de gas natural pròxima a les piscines de Can Rosés, el que va provocar una fuita i el conseqüent desallotjament de les 150 persones que es trobaven a les instal·lacions gestionades pel Club Natació Rubí, així com dels veïns dels habitatges situats al tram del carrer Futbol entre els números 8 i 20.
La Policia Local va tallar tots els accessos a la zona i es va habilitar el pavelló de Can Rosés per acollir les persones evacuades que hi van accedir pel camp de la Unió Esportiva Rubí.
La neutralització i reparació de la fuita de gas es va produir cap a les 21.30 h, hora a partir de la qual es va restablir el servei als 914 abonats afectats per l’accident. Mitja hora abans es va permetre la tornada dels veïns a casa seva i l’entrada controlada d’usuaris de la piscina municipal perquè poguessin recollir les seves pertinences. Aquest matí, els usuaris de la piscina de Can Rosés poden fer servei de les instal·lacions amb normalitat.
En els tasques d’emergència van participar dues unitats de bombers i dues del 061, una patrulla de Mossos d’Esquadra i tres de la Policia Local, a banda del servei de Protecció Civil.