Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una forma diferent d’explicar els pressupostos municipals a Canal Català 8 representants del Consell dels Infants han participat en un programa que s’ha enregistrat amb l’alcaldessa i que s’emetrà aquest dimarts. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una forma diferent d’explicar els pressupostos municipals a Canal Català

8 representants del Consell dels Infants han participat en un programa que s’ha enregistrat amb l’alcaldessa i que s’emetrà aquest dimarts.
Aquest dimarts, 26 de gener, Canal Català Vallès, emetrà un programa especial d’una hora, a partir de les 22 h, conduït pel director de l’emissora, Francesc Delatorre, on vuit representants del Consell dels Infants, faran preguntes a l’alcaldessa de Rubí, relacionades amb el pressupost municipal.

Els participants al programa han treballat durant les darreres setmanes els diferents conceptes relacionats amb un pressupost municipal i han centrat la seva atenció en les inversions. Sobre aquest capítol, giren bona part de les consultes i dubtes que traslladen a l’alcaldessa.

Els infants i joves també han tingut l’opció durant el programa de manifestar les seves preferències d’actuacions que caldria incloure al Pressupost Municipal.

L’enregistrament del programa s’ha fet als estudis que Canal Català Vallès té a Sabadell i s’emetrà dimarts, 26 de gener, a partir de les 10 de la nit.