Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una exposició mostra als rubinencs l’itinerari que segueixen els residus a l’hora de ser reciclats Els plafons s’han instal·lat a l’espai infantil de la Biblioteca municipal Mestre Martí Tauler. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una exposició mostra als rubinencs l’itinerari que segueixen els residus a l’hora de ser reciclats

Els plafons s’han instal·lat a l’espai infantil de la Biblioteca municipal Mestre Martí Tauler.
Des d’aquesta setmana i fins el 5 de julio, la Biblioteca Mestre Martí Tauler acull l’exposició “... i trio perquè em toca!”, una mostra que recull els itineraris que segueixen els diferents tipus de residus a l’hora de ser reciclats.

L’exposició consta de 6 plafons que permeten veure el cicle de cadascun dels residus que seleccionem a casa i els passos que segueixen fins que arriben a la plata de tractament. Així, els ciutadans poden veure d’on prové allò que consumeixen i saber què es fa amb aquells residus quan es reciclen i quan no es reciclen.

A través de diverses fotografies també es mostra com el servei de recollida de residus porta cada contenidor al gestor autoritzat de residus que pertoca perquè s'iniciï el procés de transformació dels residus en nous recursos.

A l’inici del curs, les escoles de la ciutat van allotjar aquesta mateixa exposició a les seves instal·lacions per complementar l’activitat L’aventura dels residus, impulsada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.