Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una exposició ensenya als alumnes de primària a tenir una correcta cura de les seves dents La mostra Cuida’t les dents estarà exposada del 22 de maig al 3 de juny al Museu Vallhonrat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una exposició ensenya als alumnes de primària a tenir una correcta cura de les seves dents

La mostra Cuida’t les dents estarà exposada del 22 de maig al 3 de juny al Museu Vallhonrat
Els alumnes de primer de primària de les escoles de la ciutat visitaran l’exposició Cuida’t les dents, cedida per la Diputació de Barcelona, entre el 22 de maig i el 3 de juny. Es tracta d’una mostra interactiva a través de la qual els infants podran aprendre a tenir una correcta cura de les seves dents per tal d’evitar les malalties bucodentals més habituals.

L’exposició, instal·lada al Museu Vallhonrat, està integrada per 14 panells que permeten als infants veure com és una dent per dins, saber quins aliments s’enganxen a les dents i què és la càries i com es pot evitar.

L’objectiu d’aquesta exposició, que es preveu que la visitin un total de 435 alumnes rubinencs d’entre 6 i 7 anys, és augmentar el nivell de coneixements dels infants en relació a la salut bucodental, prevenir la càries dental, ensenyar als més petits a raspallar-se correctament les dents i disminuir el consum d’aliments amb sucres refinats.

Després de visitar l’exposició, els alumnes rebran material complementari per continuar treballant l’activitat a les aules, així com un raspall de dents i un tub de pasta dentífrica.