Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una exposició amb 25 artistes locals commemora el 25è aniversari de La Claraboia La mostra s’exposarà en aquest espai d’art el mes vinent i a l’Antiga Estació l’any 2010. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una exposició amb 25 artistes locals commemora el 25è aniversari de La Claraboia

La mostra s’exposarà en aquest espai d’art el mes vinent i a l’Antiga Estació l’any 2010.
La Claraboia ha organitzat l’exposició “25 anys – 25 artistes” per commemorar el 25è aniversari d’aquest espai que va néixer l’any 1984 per la necessitat d'un estudi taller d’alguns artistes locals, com ara Pep Borràs, Conrat Homs, Rosaura Malla i Montse Fonts, entre d’altres, i que va acabar esdevenint un espai alternatiu en el moviment artístic a Rubí, com a punt de trobada d'artistes i activitats artístiques culturals, com ara concerts de música, projeccions de cinema, tertúlies literàries i exposicions diverses.

La mostra, en què participen 13 dones i 12 homes representatius del món artístic de Rubí o que han participat en les activitats de La Claraboia, és una exposició col•lectiva amb obra de petit format per mostrar a la ciutat de Rubí els treballs dels artistes locals en la actualitat.

Els artistes locals que hi participen són: Jonatan Arias, Fortià Baqués, Sandra Bea, Mercè Benet, Montserrat Cañis, Albert Cardona, Joaquin Conca, Gemma Escoda, Cèsar Font, Montserrat Fonts; Rafael Gascón, Maruja Gracia, Pepa de Haro, Conrad Homs, Núria S. Lacambra, Rosaura Malla, Oriol Marco, Miquel Mas, Montse Mulé, Cristina Muntané, Juan Quintana, Txema Rico, Josep M. Roset, Silvia Susperregui y Anna Tamayo.

L’exposició s’inaugurarà el pròxim 5 de desembre a les 19.30 hores a La Claraboia (C. Sant Miquel, 9 ), on es podrà visitar fins al 30 de desembre, de 18.30 a 20.30 h, els dies laborables, i de 12 a 14 h i de 18.30 a 20.30 h, els festius, tot i que el dia 25 de desembre estarà tancada.

Juntament amb la mostra, s’han programat dues actuacions, la de la Coral Conturbat Me el dia de la inauguració i “Amb el gas tot encés enllestirem el gall” de La Càmara Teatre Rubí el 29 de desembre a les 19 h.

Posteriorment, del 10 de juny al 18 de juliol de 2010, la mostra s’instal•larà a la Sala d’Exposicions l’Antiga Estació, on es podrà visitar de dimarts a dissabtes de 18 a 20.30 h i diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20.30 h.