Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una dotzena de persones aprenen a 'emprendre sense pors' gràcies a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) A través d’aquesta sessió s’han donat a conèixer eines per adoptar una actitud positiva davant el repte de tirar endavant un projecte empresarial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una dotzena de persones aprenen a 'emprendre sense pors' gràcies a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE)

A través d’aquesta sessió s’han donat a conèixer eines per adoptar una actitud positiva davant el repte de tirar endavant un projecte empresarial.
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí, vinculada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), va organitzar el divendres passat una nova jornada de coaching per a emprenedors a través de la qual es van donar a conèixer diverses eines i mètodes als assistents per adoptar una actitud positiva davant el repte de tirar endavant el seu projecte empresarial.

La sessió, dirigida per E+1 SL i adreçada a persones emprenedores i pimes, es va dividir en dues parts.

Durant la primera part es va treballar el concepte de “persona emprenedora”, incidint en el coneixement d’un mateix, les habilitats i l’actitud positiva que cal per assolir el perfil idoni d’emprenedor. També es va parlar de com construir i com mantenir aquest perfil, quines tècniques poden ajudar els emprenedors a aconseguir el seu propòsit i com potenciar-les.

En aquesta primera part també es va dur a terme la dinàmica de grup “Moure’ns cap a l’acció”, a través de la qual els assistents van prendre consciència de les seves pròpies capacitats i limitacions.

Primer en grups reduïts i posteriorment tots junts es van mirar de trobar quines accions podien dur a terme per aconseguir millorar i potenciar les seves habilitats i actituds i com gestionar les pors que més els preocupen.

A la segona part, més enfocada com a sessió de coahing grupal, es va realitzar una anàlisi de les pors a l’emprenedoria. Els assistents van manifestar les seves preocupacions i el grup, dirigit per una coach professional, va buscar el camí per superar-les.