Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una desena de gossos troben una nova llar gràcies a la 3ª Fira de l’adopció d’animals de companyia El certamen, organitzat per l’Ajuntament i per l’empresa Help Guau, s’ha celebrat aquest diumenge a la Rambla del Ferrocarril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una desena de gossos troben una nova llar gràcies a la 3ª Fira de l’adopció d’animals de companyia

El certamen, organitzat per l’Ajuntament i per l’empresa Help Guau, s’ha celebrat aquest diumenge a la Rambla del Ferrocarril.
La 3ª Fira de l’adopció d’animals de companyia de Rubí, que s’ha celebrat aquest diumenge, ha estat tot un èxit. Un total de 8 gossos han estat adoptats i ja són a casa dels seus nous amos, la majoria famílies amb nens, i dos més ho faran en els propers dies.

Durant tot el matí de diumenge, els rubinencs i les rubinenques es van poder acostar a la carpa instal·lada a la Rambla del Ferrocarril per conèixer 12 dels gossos recollits a Rubí i pendents de ser adoptats. D’aquests, 8 van ser adoptats in situ i lliurats ahir mateix a les seves noves famílies. Help Guau, l’empresa responsable del servei de recollida i manteniment d’animals domèstics de companyia a la nostra ciutat, també va posar a disposició dels ciutadans un llibre amb fotografies i totes les dades de la resta d’animals acollits al centre que l’empresa té a Argentona. Gràcies a aquest sistema, un parell de gossos més també van cridar l’atenció de dues famílies, que en els propers dies faran efectiva la seva adopció.

Després d’omplir el formulari per tal de donar d’alta l’animal al Registre Municipal d’animals de companyia amb les dades del nou propietari/a, les famílies adoptants es van poder endur els seus nous gossos a casa sense cap cost econòmic i amb totes les garanties sanitàries, ja que els animals es van lliurar identificats, esterilitzats i desparasitats. Aquest registre és necessari per tal que, en cas de pèrdua, es pugui localitzar el nou propietari del gos.

D’altra banda, l’Ajuntament va facilitar informació als ciutadans sobre les zones d’esbarjo per a gossos que existeixen a Rubí, tríptics sobre la tinença responsable d’animals de companyia i informació sobre l’obtenció de llicències per a la tinença i/o conducció de gossos potencialment perillosos.

Paral·lelament, l’empresa Kanstak va donar consells a tots aquells ciutadans que es van acostar a la Rambla del Ferrocarril amb les seves mascotes sobre com transmetre les ordres de manera adequada als animals. Els participants en aquesta activitat van ser obsequiats amb una bossa de llaminadures per a gossos.