Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una desena de gossos busquen nou amo en el marc de la 3ª Fira de l’adopció d’animals de companyia El certamen tindrà lloc el diumenge, 18 de desembre, entre les 10 i les 14h, a la Rambla del Ferrocarril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una desena de gossos busquen nou amo en el marc de la 3ª Fira de l’adopció d’animals de companyia

El certamen tindrà lloc el diumenge, 18 de desembre, entre les 10 i les 14h, a la Rambla del Ferrocarril.
L’Ajuntament de Rubí organitza aquest diumenge, 18 de desembre, la 3ª Fira de l’adopció d’animals de companyia en col·laboració amb Help Guau, l’empresa responsable del servei de recollida i manteniment d’animals domèstics de companyia a la nostra ciutat. Entre les 10 i les 14h, tots els ciutadans i ciutadanes que desitgin adoptar un gos podran visitar, en una carpa instal·lada a la Rambla del Ferrocarril, els 10 gossos recollits al nostre municipi que hi haurà a la fira, als quals podran acaronar i passejar.

Un cop triat l’animal que es vulgui adoptar, el nou propietari haurà d’omplir un formulari amb les seves dades personals per tal de donar d’alta el gos al Registre Municipal d’animals de companyia. Aquest tràmit és necessari per tal que, en cas de pèrdua, es pugui localitzar el nou amo. Després de fer aquest pas, l’adoptant ja es podrà endur la seva nova mascota a casa amb totes les garanties sanitàries, ja que els animals es lliuraran identificats, esterilitzats i desparasitats.

A banda d’aquests animals que es podran adoptar in situ, a l’estand de Help Guau hi haurà un llibre amb fotografies i totes les dades de la resta d’animals que la protectora té acollits al seu centre d’Argentona, per tal que qui ho desitgi pugui adoptar algun del centenar de gossos que hi ha al centre d’acollida.

D’altra banda, a l’estand també es podrà trobar informació sobre les zones d’esbarjo per a gossos que hi ha a la ciutat, així com sobre la tinença responsable d’animals de companyia, què cal fer si perdem el nostre animal, la identificació, cens i esterilització dels animals i com obtenir la llicència per a la tinença i/o conducció de gossos potencialment perillosos.

La 1ª Fira de l’adopció d’animals de companyia es va celebrar a l’octubre de 2010 a la plaça de la Nova Estació, en el marc de la XVI Fira de Sant Galderic. En aquella primera edició, una desena de gossos van trobar una nova llar. El certamen es va repetir al juliol al Camí de Ca n’Oriol, dins de la programació d’activitats de Festa Major.