Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una desena d’empreses rubinenques s’interessen per les oportunitats que ofereix el Magrib L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat una jornada adreçada a aquelles firmes interessades en vendre els seus productes i serveis als països del nord de l’Àfrica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una desena d’empreses rubinenques s’interessen per les oportunitats que ofereix el Magrib

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat una jornada adreçada a aquelles firmes interessades en vendre els seus productes i serveis als països del nord de l’Àfrica.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat la jornada “Magrib, terra d’oportunitats”. Una desena d’empreses de diferents sectors han participat en aquesta sessió, dirigida per Cristina Danón, consultora d’International Team Consulting a Espanya.

Durant la sessió, els assistents han expressat les seves inquietuds envers la possibilitat de vendre els seus productes i serveis als països del Magrib. Cristina Danón els ha explicat que és relativament fàcil, ja que són països propers a nosaltres, que necessiten importar molts productes de l’estranger. Segons la consultora, Espanya pot desenvolupar un paper molt important en aquest sentit. Danón també ha explicat als empresaris rubinencs que els països del nord de l’Àfrica no estan patint la crisi que viu Europa (l’índex d’atur és del 8%) i que els manquen productes de “valor afegit”, ja que les “muy barato” ja els importen de la Xina.

Les empreses participants, entre les quals hi havia BJC, Ecofred, Frepi i Lafuncar, entre d’altres, han expressat la seva voluntat de realitzar missions comercials al Magrib, així com de participar en algun programa de l’OSE que pugui ajudar-los a entrar en altres països.