Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una delegació de l’Ajuntament de Clichy visitarà Rubí per conèixer l’evolució de la ciutat L’historiador Eduard Puigventós serà el guia de la comitiva i l’encarregat d’explicar com era Rubí abans del 25 de setembre de 1962 i com es va reconstruir https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una delegació de l’Ajuntament de Clichy visitarà Rubí per conèixer l’evolució de la ciutat

L’historiador Eduard Puigventós serà el guia de la comitiva i l’encarregat d’explicar com era Rubí abans del 25 de setembre de 1962 i com es va reconstruir
El conseller de Turisme i Relacions Internacionals de Clichy, Serge Setterahmane, i la consellera d’Allotjament, Roberte Dumas-Margueri, acompanyats d’un grup de 30 persones del municipi francès, visitaran Rubi el pròxim dia 5 d’octubre i s’allotjaran a un dels establiments hotelers de la ciutat. El regidor d’Identitat i Projecció exterior, Martí Pujol, els rebrà a les 17.30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

La seva agenda de viatge inclou realitzar una visita guiada per Rubí, que s’iniciarà a les 16 hores al Museu Municipal El Castell Ecomuseu Urbà, on els assistents podran veure la mostra permanent, “Rubí, l’evolució d’un poble” i gaudir de l’exposició especialment creada amb motiu dels 50 anys de la rierada, “La nit tràgica. 50 anys dels aiguats al Vallès”. A les 17 h faran una aturada al monument de Josep Maria.Subirachs, on l’historiador Eduard Puigventós els farà de guia i explicarà els fets de la rierada del 25 de setembre de 1962. Desprès de la rebuda a l’Ajuntament, prevista a les 17.30 hores, continuaran la visita turística, fent un recorregut des de l’església de Sant Pere fins a la Sala d’exposicions Antiga Estació (on es troba el Punt d’Informació de Rubí). El tour està previst que finalitzi al Museu Etnogràfic Vallhonrat, cap a les 19.15 hores.

Clichy és una ciutat francesa situada a prop de Paris, amb la qual Rubí està agermanada des del 2004. Als darrers anys s’han desenvolupat diversos intercanvis i col·laboracions entre les dues localitats.