Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una copa de cava per inaugurar el pessebre Està ubicat a la plaça Pere Aguilera fins el 7 de gener. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una copa de cava per inaugurar el pessebre

Està ubicat a la plaça Pere Aguilera fins el 7 de gener.
L’alcaldessa, Carme García, acompanyada per regidors de les formacions amb representació municipal i membres de l’Associació de Pessebristes de Rubí, van inaugurar ahir vespre la col·locació del pessebre nadalenc a la plaça Pere Aguilera, davant de l’ajuntament.

Ho van fer amb una copa de capa després que els integrants de l’entitat local acabessin de col·locar l’estructura del pessebre que han realitzat durant les darreres setmanes perquè els ciutadans el puguin veure fins el 7 de gener. L’Associació de Pessebristes de Rubí es va constituir fa 92 anys i és una de les entitats pessebristes més antigues de Catalunya. A banda d’aquest pessebre, l’aula cultural de la Caixa de Terrassa (avinguda Barcelona 84) acull fins el 17 de gener una Exposició de Diorames Nadalencs organitzada per aquesta mateixa entitat i inaugurada diumenge per l’alcaldessa de Rubí, Carme García.