Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena de treballadors municipals participa en una nova jornada de 'divendres negre' Amb aquesta acció de protesta, els empleats públics han tornat a mostrar el seu rebuig davant les mesures per garantir l’estabilitat pressupostària anunciades pel Govern central. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una cinquantena de treballadors municipals participa en una nova jornada de 'divendres negre'

Amb aquesta acció de protesta, els empleats públics han tornat a mostrar el seu rebuig davant les mesures per garantir l’estabilitat pressupostària anunciades pel Govern central.
Una cinquantena de treballadors municipals s'han tornat a concentrar aquest divendres davant l'edifici central de l'Ajuntament de Rubí. La crida, realitzada pels sindicats CCOO i UGT, convida els treballadors públics a mostrar el seu rebuig davant el paquet de mesures anunciades fa unes setmanes pel Govern central: eliminació de la paga extra de Nadal dels funcionaris, així com l'increment de la jornada laboral, la reducció d'empreses públiques, del nombre de regidors i de les competències dels ajuntaments, entre d’altres mesures.

Durant la concentració, els sindicats han instat els treballadors de l'Ajuntament de Rubí a participar a la marxa a Madrid que tindrà lloc el proper 15 de setembre. Està previst que s'organitzin autobusos des de Rubí per traslladar els participants fins a la capital de l'Estat.

La concentració es repeteix cada divendres, des del passat 13 de juliol. Els treballadors públics hi assisteixen vestits de negre, “en senyal de dol pels serveis públics”.