Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena de rubinenques participa a les activitats incloses al Casal d’Estiu per a dones grans Aquest any s’han dut a terme tallers d’introducció al teatre i de musicoteràpia, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una cinquantena de rubinenques participa a les activitats incloses al Casal d’Estiu per a dones grans

Aquest any s’han dut a terme tallers d’introducció al teatre i de musicoteràpia, entre d’altres.
Un any més, el Comissionat de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Rubí ha finalitzat amb èxit el Casal d’Estiu per a dones grans, que se celebra durant el mes d’agost. El casal s’adreça a totes les dones majors de 65 anys, residents al municipi i que viuen situacions de solitud i aïllament durant el període de vacances, degut principalment a raons socio-econòmiques i a la manca d’oferta lúdica i cultural durant el mes d’agost al municipi.

L’objectiu principal, a banda de crear una trobada personal entre les dones, és el d’oferir un espai de relació grupal i, alhora, sensibilitzar les participants en relació a temes vinculats amb el món de les dones.

Enguany, una cinquantena de dones han participat a les activitats organitzades aquest any: introducció al teatre, musicoteràpia i piscina.

L’acte de tancament del casal va tenir lloc el passar 5 de setembre, amb un esmorzar que va servir perquè les usuàries valoressin positivament l’organització i el contingut d’aquests tallers gratuïts.