Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una àmplia majoria dels assistents a les meses del projecte Compromís de barri creu que la seva participació ajuda a millorar la seguretat i la convivència a la ciutat El 100% dels enquestats assegura que participaria en futures reunions del projecte, amb què es vol establir una coresponsabilitat entre ciutadania i Administració. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una àmplia majoria dels assistents a les meses del projecte Compromís de barri creu que la seva participació ajuda a millorar la seguretat i la convivència a la ciutat

El 100% dels enquestats assegura que participaria en futures reunions del projecte, amb què es vol establir una coresponsabilitat entre ciutadania i Administració.
Les persones que aquest 2013 han participat a les meses de seguretat i convivència del projecte Compromís de barri han fet una molt bona valoració de l’experiència. Així es desprèn de l’enquesta realitzada a una trentena de rubinencs i rubinenques que han assistit a les reunions d’enguany, que han valorat amb un 7,51 aquestes sessions.

El 100% dels enquestats considera que la seva participació en aquestes reunions millora el seu coneixement sobre la seguretat i la convivència tant a la seva zona com a la resta de la ciutat, mentre que un 97% també creu que millora el seu coneixement sobre el funcionament de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.

Un 62% ha percebut les actuacions policials que s’han dut a terme a la seva zona per tal de combatre les problemàtiques prioritzades, tot i que només un 53% ha notat alguna millora d’aquestes problemàtiques. No obstant, el 94% dels enquestats creu que la seva participació en aquestes meses ajuda a millorar la convivència i seguretat a la seva zona, un 7% més que els participants a les meses de l’any passat.

El 100% de les persones que han respost l’enquesta creu que la informació tractada en aquestes sessions ajuda a la Policia Local i als Mossos d'Esquadra a conèixer de primera mà les problemàtiques de cada zona i com aquestes afecten als veïns.

Els enquestats valoren amb un 4,06 sobre 5 el fet de poder conèixer l'opinió d'altres rubinencs i de compartir la seva. També puntuen amb la mateixa nota els temes tractats a les reunions. Pel que fa a la darrera mesa de seguretat i convivència, celebrada el passat 9 de juliol, han valorat amb un 3,75 sobre 5 la informació facilitada i amb un 4,24 l’interès dels temes. El 100% dels enquestats assegura que participaria en futures reunions del projecte de Compromís del barri.