Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una alumna d’EDRA guanya el Certamen de gravat del Col•legi d’Aparelladors de La Rioja El premi, valorat en 1.250 euros, s’ha atorgat a Cristina Gutiérrez, alumna del Grau superior de Projectes i Direcció d'Obres d'Interiorisme. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una alumna d’EDRA guanya el Certamen de gravat del Col•legi d’Aparelladors de La Rioja

El premi, valorat en 1.250 euros, s’ha atorgat a Cristina Gutiérrez, alumna del Grau superior de Projectes i Direcció d'Obres d'Interiorisme.
La rubinenca Cristina Gutiérrez de 22 anys, alumna de Projectes i Direcció d’Obres d’Interiorisme de l’Escola d’Art EDRA de Rubí, ha estat guardonada amb el primer premi del Certamen de Gravat 2009, organitzat pel Col·legi d’Aparelladors de La Rioja i l’Escola Superior d’Art i Disseny (EASD) d’aquesta comunitat. L’alumna, que ha estat la primera vegada que es presenta a un concurs, ha rebut els 1.200 euros del primer premi per la seva proposta “Envolvente”, una serigrafia que retrata un edifici clàssic, l’aqüeducte de Segòvia, i un de modern que l’envolta.

El segon premi ha estat per una obra litogràfica amb el títol “Projecció per a decoració” de Javier Jubera García (Madrid), i s'ha concedit un accèssit a Mª Clara Díaz Herrera (Tenerife) pel seu aiguafort 'La llum de la ciutat'.

En aquesta primera edició, aquests guardons comptaven amb una dotació econòmica de 2.450 € per a premis, les propostes havien de tractar sobre el tema 'Arquitectura i gravat' i la convocatòria estava dirigida a artistes que fossin alumnes o que haguessin tingut vinculació amb les Escoles d'Art i Superior de Disseny d’arreu de l’estat.