Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un vianant mor al polígon Rubí Sud en ser atropellat per un camió La víctima tenia 60 anys i era veí de l’Hospitalet de Llobregat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un vianant mor al polígon Rubí Sud en ser atropellat per un camió

La víctima tenia 60 anys i era veí de l’Hospitalet de Llobregat.
Ahir dimecres, cap a les 9.35 h, la policia local de Rubí va rebre l’avís de l’atropellament d’un vianant a les immediacions de l’empresa INCOPACK situada a l’avinguda Gaudí, número 14, del polígon industrial Rubí Sud.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar vàries unitats de la policia local, bombers, Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). La víctima és D. S. R., de 60 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat.

Segons els primers indicis, el tràiler sortia de l’interior de l’empresa i la víctima es trobava a la vorera, i va ser atropellada amb les rodes posteriors esquerres del camió. L’home va morir pràcticament a l’acte. Segons informa la policia local, el conductor del camió va donar negatiu en les proves d’alcoholèmia.

Poc després de l’accident, es va avisar els familiars, i un cop personats al lloc dels fets, van haver de ser atesos, juntament amb altres treballadors de l’empresa, pel personal de la Unitat d’Atenció a la Víctima de la policia local i dels serveis psicològics del Centre d’Orientació Sanitària (COS) de Rubí. Després d’arribar la comissió judicial i un cop finalitzades les primeres diligències, cap a les 12 h del migdia es va procedir a l’aixecament del cos i el seu trasllat al tanatori designat per l’autoritat judicial.

La policia local de Rubí està realitzant l’atestat de trànsit per tal de trametre’l a l’òrgan judicial competent.